dijous, 30 de març del 2017

Un toc d'opinions: Medicina natural o convencional en el segle XXI?

Ep! Pensàveu que no tindríem més Tocs d'Opinions? Després de l'èxit del passat "El què i com dels trastorns de dèficit d'atenció" tornem amb més ganes de debat, de diàleg, d'aprenentatge!

Com? No saps encara què són els Tocs d'Opinions? Es tria un tema, un bar de Girona, especialistes amb diferents perfils que ens puguin donar el seu punt de vista... i obrim el debat a tots els assistents! Mira quin èxit vam tenir fa tres setmanes:


Aquest cop us proposem un tema un xic més polèmic, l'any passat vam parlar sobre homeopatia, debat que va moure força públic i on el col·loqui va ser intens i enriquidor. Pel segon plat d'aquest curs us presentem un debat que està aclaparant la xarxa i presentant molts punts de vista: Medicina natural o convencional en el segle XXI?


Comptarem amb la presència del professor i degà de la Facultat de Medicina de la UdG Joan San, especialista neurocirurgià i amb una dilatada experiència docent a la UdG i a la UB. I també amb l'Eduard Bardají, doctor en química orgànica, professor i investigador a la UdG, especialitzat en el terreny dels pèptids bioactius i impulsor de l'empresa spin-off AMPbiotech.

No t'has d'inscriure enlloc, no hi ha llistes, només cal que vinguis i tinguis ganes d'intercanviar opinions amb la resta d'assistents. Què dius, vens a fer el toc?

Ens veiem doncs el proper dimarts 4 d'abril, a les 18:15h, al bar Frankfurt-Cerveseria Cross del centre de Girona (Carrer de la Creu, 39).


Us convidem a tots a participar-hi! Veniu, feu el toc, i passeu una estona parlant amb nosaltres sobre un tema de rellevància i actualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Total de visualitzacions de pàgina:

L'associació de Debat de la Universitat de Girona és propietària d'aquest bloc així com de tot el contigut publicat en aquest. Les opinions personals escrites per cada un dels membres no identifica la posició general de l'associació. Gràcies