dimecres, 15 de març del 2017

Torneig interuniversitari de debat Pèricles

Des de l’Associació de Debat de la Universitat de Girona, aquest any encetem un nou projecte. Un cop realitzada la Lliga interna de debat de la Universitat de Girona, i començats els “Un toc d’Opinió”, col·loquis on experts debaten sobre temes d’actualitat, enguany iniciem el Torneig de debat Pèricles.


Aquest torneig de format interuniversitari, serà en aquesta primera edició, un torneig entre la Universitat de Girona, i la Universitat de Barcelona, que girarà entorn a un tema d’actualitat.

“Cal demostrar uns mínims coneixements per poder exercir la paternitat/maternitat?”.

El torneig, que serà disputat per dos equips de cada universitat i contindrà dues semifinals i una final, es disputarà el dissabte 18 de març, a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.

Des de les 10h fins les 17h podrem gaudir dels debats d’alguns dels millors oradors d’ambdues universitats, en una primera edició del Torneig que sense cap mena de dubte, s’espera que sigui molt renyida, i on les dues universitats hauran de donar-ho tot per endur-se el Trofeu Pèricles.

Horari:
              -10h: Presentació del torneig
              -10.15h: Primera semifinal.
              -12h: Segona semifinal.
              -15h: Final del torneig Pèricles.
              -16.30h: Entrega de premis i clausura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Total de visualitzacions de pàgina:

L'associació de Debat de la Universitat de Girona és propietària d'aquest bloc així com de tot el contigut publicat en aquest. Les opinions personals escrites per cada un dels membres no identifica la posició general de l'associació. Gràcies