dimecres, 16 de novembre del 2016

Inici de la lliga de debat UdG 2016/17


Després de 6 mòduls de formació on hem après de debats de competició, hem practicat, hem après a argumentar i a construir refutacions; a dominar el que expressa el nostre cos gràcies a Sergi Font i a les seves pràctiques: hem après el poder del llenguatge en la persuasió i l'expressió verbal gràcies a Toni Bardera... donem per finalitzada l'etapa de formativa prèvia a la lliga de debat!

40 alumnes van decidir en el seu dia que volien viure l'experiència única que suposa una lliga de debat, millorar la seva oratòria i posada en escena i, perquè no, lluitar per aconseguir places a la Lliga de Debat Xarxa Vives. En definitiva, volien convertir-se en els millors oradors de la UdG.

Alguns han quedat pel camí, altres que tenien dubtes sobre "quina mena d'activitat" seria aquesta lliga de debat, estan més convençuts que mai; altres que des de bon principi tenien ganes de millorar l'oratòria i aprendre de debat, ara somien amb el primer premi de la lliga.

Us presentem doncs els equips que participaran en la Lliga de Debat UdG 2016/17 !







Tots ells competiran durant varis dies per fer-se un lloc a les semifinals i arribar fins a la final. Veiem doncs com ha quedat el sorteig d'enfrontaments:


Us desitgem molta sort a tots, us recordem que trobareu a mà dreta del nostre bloc el reglament de l'activitat i al menú superior del nostre bloc, en l'apartat Lliga 16/17 s'hi aniran publicant tots els resultats.

A passar-ho bé i que comenci la dialèctica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Total de visualitzacions de pàgina:

L'associació de Debat de la Universitat de Girona és propietària d'aquest bloc així com de tot el contigut publicat en aquest. Les opinions personals escrites per cada un dels membres no identifica la posició general de l'associació. Gràcies