diumenge, 16 de novembre del 2014

S'acaba la formació!

Primer de tot ens agradaria donar les gràcies a totes les persones que s'han apuntat a la Lliga de Debat d'enguany i han participat a tots els mòduls de la formació. Esperem que n'hagueu après tan com nosatres i us hagi estat profitosa.

També voldríem donar les gràcies a tots els voluntaris que han impartit o ens han aconseguit gent per a la formació que tant agraïm i hem aprofitat:

Joan Manel del Pozo pel mòdul 1: "Recursos Argumentals"
Isabel Planas, Eva Monge, Damià Gil i Fredy Cobo pel mòdul 2: "Planificació i documentació del debat"
Maribel Narváez pel mòdul 3: "Taller d'Oratòria 1 i 2"
Pia Bosch pel mòdul 4: "Expressió no verbal"



i a tots els ponents que han participat també voluntàriament a les taules rodones que hem celebrat relacionades amb els temes que tractaran a la lliga interna:

- Maria Badia, Marco Aparicio i Mariona Illamola a la taula "Integració europea o sobirania nacional?"
- Manel Serra, José Antonio Coto i Judit Font a la taula "Gestió pública vs gestió privada"



Ara només ens queda desitjar sort a tots els participants de la lliga de debat de la Universitat de Girona i n'estem segurs que el fruit serà el millor equip 14/15, els millors oradors i sobretot... l'experiència i el treball en equip per a tots.

Ànims!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Total de visualitzacions de pàgina:

L'associació de Debat de la Universitat de Girona és propietària d'aquest bloc així com de tot el contigut publicat en aquest. Les opinions personals escrites per cada un dels membres no identifica la posició general de l'associació. Gràcies